THE BALANCE ROOM

Design-ul acestui spațiu te îmbie la relaxare și te transpune intr-o oază de liniște. Accentele de pe pereții stamentent se potrivesc cu oricare dintre piesele de mobilier ale spațiului, creând cu foarte mare usurința un set-up inconfundabil pentru întâlnirele tale digitale sau în persoană.

THE MIND ROOM

Sala cu suflul cel mal mai creativ, prin prisma mobilierului gandit special pentru brainstorming-uri, intalniri de co-creere, special gândit în ideea de colaborare, datorită mesei de întâlniri care poate reuni în jurul său o echipă deja formată sau una în curs de fomare.

Ferestrele mari și vederea direct către Parcul Grădina Icoanei te transpun într-o oază de liniște și inspiratie, lucrat putând deveni o stare de plăcere.

THE PLANT-FILLED LOUNGE

Epicentrul social. Un punct de întâlnire al contrastelor care se evidențiează prin stilul eclectic. Un loc în care poți crea în liniște și regăsi prin intermediul comunității.

THE INNER ROOM

Oferă o atmosferă înălțătoare și inspiratoare care vă conectează la starea de bine.

Comunitate, idei, experiente

Sunteti pregatiti sa va alaturati comunitatii AMAZE? Spațiul este conceput pentru a încuraja evenimentele cu o abordare holistică a stilului de viață și a bunăstării. Aceasta atmosfera armonioasă vă invită să vă cufundați în împrejurimi pentru a vă dezvolta și a vă conecta cu ceilalți.

Rezerva
spatiul

[email protected]

Alexandru D. Xenopol 19, et.1
Sector 1, Bucuresti
+40 729 459 462

Social

       

© 2020 AMAZE Toate drepturile rezervate.

Dezvoltare web ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?