Versiune publicata in data de 23.06.2020

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Ne dorim ca vizita dvs. pe site-ul nostru sa fie o experienta placuta intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa care sa va asigure totodata confortul si increderea ca datele dvs. personale vor fi prelucrate in mod onest, transparent si informat, conform schimbarilor si modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).
Prezenta Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  („Politica de Confidentialitate” sau „Politica”) ofera informatii importante cu privire la urmatoarele domenii:

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta;
2. Datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs.;
3. Datele cu caracter personal ale copiilor;
4. In ce mod colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal;
5. Pastrarea datelor dvs. cu caracter personal;
6. Cu cine impartasim datele dvs. cu caracter personal;
7. Masuri de securitate prin care asiguram protectia datelor dvs. cu caracter
personal;
8. Drepturile si optiunile dvs. in privinta datelor cu caracter personal pe care le
prelucram.

Va aducem la cunostinta ca prezenta Politica de Confidentialitate poate fi modificata sau actualizata oricand, atunci cand consideram ca survin anumite modificari in activitatile prin care prelucram datele dvs. De fiecare data cand vom modifica/actualiza prezenta Politica de Confidentialitate, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata astfel incat va rugam sa verificati cu regularitate continutul acestei Politici de Confidentialitate.

1. CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA
SC EVES AGENCY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. [J40/10555/2009], avand cod unic de inregistrare fiscala RO26156381 („Amaze” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor dvs., prin intermediul platformei online www.a-maze.ro („Platforma Online”).
Ne puteti contacta oricand la:
Adresa: Strada Gradinarilor, nr. 14, et. 8, ap. 74, Sector 3, Bucuresti, Romania
Nr. telefon: 0729.459.462
E-mail: [email protected]
Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica de Confidentialitate, de modul in care prelucram datele sau drepturile dvs., ne puteti contacta la adresa de e-mail: [a se completa] sau la adresa postala [a se completa], Bucuresti, Romania sau la numarul de telefon [a se completa].

2. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM DESPRE DVS.
Vom colecta si prelucra doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va oferi o experienta placuta atunci cand utilizati Platforma Online. In general, prelucram urmatoarele tipuri de date despre dvs.: (i) nume si prenume; (ii) adresa de e-mail; (iii) numarul de telefon; (iv) sexul; (iv) adresa de facturare (v) varsta; (vi) geo-localizarea dispozitivului de pe care navighati/va autentificati in contul de client; (vii) date cu privire la serviciile comandate; (vii) activitatile dvs. in Platforma Online; (viii) interesele si preferintele legate de serviciile din Platforma Online.
Pentru a intelege mai bine prezenta Politica de Confidentialitate, in tabelul de mai jos va vom prezenta datele cu caracter personal pe care Noi le colectam direct de la dvs., care rezulta din interactiunea cu dvs. si pe care le urmarim in vederea furnizarii serviciilor Platformei Online sau pentru a va oferi cele mai bune oferte disponibile, atunci cand utilizati Platforma Online.

3. DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIILOR
Nu solicitam si nu colectam cu buna stiinta date cu caracter personal din partea copiilor sub varsta de 16 ani. In procesul de creare a contului, clientii trebuie sa confirme faptul ca au implinit varsta de 16 ani.
In cazul in care descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un copil sub varsta de 16 ani, vom sterge cu promptitudine datele cu caracter personal ale copilului respectiv din evidentele noastre.

4. IN CE MOD COLECTAM SI PRELUCRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
Prezenta sectiune prezinta diferitele scopuri in care colectam si utilizam datele dvs. cu caracter
personal, precum si diferitele tipuri de date cu caracter personal care sunt colectate pentru fiecare scop.
Pentru o intelegere facila si corecta cu privire la modul in care prelucram datele dvs, scopurile si temeiurile prelucrarii (baza legala), va prezentam mai jos un tabel detaliat cu toate aceste informatii.
Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor dvs. Furnizati unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrieti un mesaj prin intermediul formularului de contact, sau indirect, de exemplu date de identificare prin adresa dvs. IP. Nu folosim adresa dvs. IP pentru a va identifica, dar va informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesati website-ul nostru – in principal din motive de securitate. Aveti dreptul de a solicita
stergerea IP-ului!

PROFILAREA IN SCOP DE MARKETING DIRECT
Atunci cand va transmitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automata a datelor dvs. constand in special in analiza si interpretarea datelor dvs. personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferintele sau interesele dvs. in cadrul Platformei Online.

Comportamentul si preferintele dvs. personale reies din istoricul dvs. de vizite si/sau servicii accesate in Platforma Online, tipul de eveniment selectat, furnizorii contactati prin intermediul Platformei Online si alte interese personale pe care ni le-ati furnizat, interese comune cu ale altor clienti.
In mod concret, configuram profilul de client pe baza comportamentului dvs. de navigare pe site, in functie de serviciile vizualizate si/sau furnizorii contactati.
Va puteti opune profilarii in scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ati consimtit anterior, prin retragerea consimtamantului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ati optat anterior.

5. PASTRAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL
Cu caracter de principiu, precizam ca vom pastra datele dvs. atat timp cat detineti un cont de client in Platforma Online si/sau continuati sa utilizati serviciile Platformei Online. Daca alegeti sa va dezactivati contul de client din Platforma Online si ne solicitati in mod expres stergerea totala, datele asociate contului dvs. de client vor fi sterse sau anonimizate, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa pastram datele dvs. pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau interesului nostru legitim. In cazul in care v-am emis o factura, datele dvs. vor fi stocate timp de 10 ani, in conformitate cu prevederile legale.

6. CU CINE IMPARTASIM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
Nu vom dezvalui informatiile dvs. catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul dvs..
Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile dvs. catre urmatoarele entitati:
Atunci cand externalizam anumite activitati depunem toate eforturile rezonabile pentru a verifica in prealabil daca acestia asigura protectia datelor dvs. prin masuri stricte de securitate a datelor si vom incheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.
Mai exact, putem transmite datele dvs. cu caracter personal pentru realizarea functiilor si serviciilor Platformei Online catre: (i) furnizorii de servicii IT; (ii) furnizorii de servicii de marketing / telemarketing si/sau (iii) furnizorii de servicii de cercetare de piata.
De asemenea, putem transmite unele din datele dvs. personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.

7. MASURI DE SECURITATE PRIN CARE ASIGURAM PROTECTIA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL
Va asiguram ca intreprindem toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor dvs. personale in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat sau modificarii neautorizate, impotriva divulgarii sau distrugerii informatiilor pe care le stocam, precum si pentru introducerea unor masuri de siguranta, care sa va protejeze informatiile.
Vom implementa toate aceste masuri pentru a va asigura ca datele dvs. personale vor fi protejate in mod corespunzator. Cu toate acestea, va aducem la cunostinta ca circulatia datelor si informatiilor prin Internet sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de situatii care nu pot fi prevazute de Noi si nu sunt sub controlul nostru.
In caz de risc identificat sau acces neautorizat la date sau semnal din partea unui client (privindvreun risc in securitate/acces neautorizat), vom lua toate masurile posibile pentru a remedia aceasta incalcare a datelor cu caracter personal, inclusiv prin informarea ANSPDCP daca este cazul.

8. DREPTURILE SI OPTIUNILE DVS. IN PRIVINTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („Carta”) și articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.
Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul l restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

INTREBARI SI SOLICITARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR
Pentru a adresa intrebari sau a transmite comentarii cu privire la prezenta Politica de
Confidentialitate, va rugam sa ne contactati la: [email protected] sau sa ne scrieti la S.C. EVES AGENCY S.R.L., Str. Gradinarilor nr. 14, et. 8, ap. 74, Sector 3, Bucuresti, Romania sau sa sunati la numarul 0729.459.462.

CAND SE ACTUALIZEAZA ACEASTA POLITICA
Prezenta Politica de Confidentialitate este supusa modificarilor si se completeaza cu celelalte politici specifice, respectiv Politica de utilizare a cookies, disponibila pe website-ul Platformei Online.

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?