Spread the word &
Inspire the world

Podcastingul poate părea intimidant dacă nu ești familiarizat cu tehnologia, motiv pentru care, am creat studioul de podcast: un serviciu la cheie, special creat pentru a te ajuta în răspândirea mesajului tău cu lumea întreagă.

Studioul este echipat cu o gamă completă de echipamente de producție audio-video de ultimă generație și poate găzdui până la 3 persoane concomitent.

Amaze îți va duce ideea la următorul nivel, cu zero cunoștințe tehnice din partea ta!

Ansamblu VIDEO

Camera A – Blackmagic Design Cinema Pocket Camera 4k / Speedbooster + Canon 50mm f/1.4
Camera B – Blackmagic Design Cinema Pocket Camera 4k / Speedbooster + Canon 50mm f/1.4
Camera C – Panasonic GH4 + Rokinon 12mm f/2.0
Trepiede Heavy Duty Manfrotto
Mixer Video Blkacmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

Ansamblu AUDIO

3x Microfoane Broadcast Rode MicPod
3x Stativ Microfon Gravity
3x Cabluri XLR Cordial Professional FLEX
Mixer Audio Digital Soundcraft UI24R

Ansamblu LUMINI

Pentru a le putea oferi Specialiștilor și Trainerilor o experiență de producție inedită, la aceleași standarde de calitate în producție cu cele ale brandurilor mari, ne vom desfășura activitatea sub Creative Commons (CC), ceea ce înseamnă că materialele produse în studioul nostru pot fi utilizate cu condiția să ni se atribuie creditul ca autor: logo/ watermark Amaze.

Pachetele de înregistrare Quick & Easy și Proper Nice pot fi accesate doar în condițiile de distribuție a materialelor cu titlul free value/ non-comercial, audiența de difuzare fiind exclusiv digitală.

Cu Amaze Studio, puteți dezvolta conținut foto, video și audio, fără să aveți nevoie de cunoștințe tehnice, într-un mediu de studio permanent, făcând conținut digital rapid și accesibil, datorită ecosistemului de servicii reunite în jurul spațiului de producție.

Pentru ca acest ecosistem să funcționeze,  avem câteva condiții fixe  în privința reprogramărilor.

Toate Rezervările sunt supuse politicii noastre privind perioada de grație, care oferă o rambursare completă pentru Rezervările anulate în termen de 24 de ore de la primirea unei Confirmări de rezervare, dar nu mai târziu de 48 de ore înainte de ora de începere a evenimentului.

Oaspeții Amaze pot anula rezervarea cu până la 7 zile înainte de ora de începere a evenimentului și vor primi o rambursare completă din prețul rezervării. Oaspeții își pot anula rezervarea cu între 7 zile și 24 de ore înainte de ora de începere a rezervăriii și pot primi o rambursare de 50% din prețul rezervării. Anulările rezervărilor trimise cu mai puțin de 24 de ore înainte de ora de începere a evenimentului nu sunt rambursabile.

Pentru că siguranța clienților noștri primează, am implementat măsuri de precauție sporite în incinta studio-ului de producție, după cum urmează: limita de închiriere a spațiului este 5 invitați per studio, dintre care maxim 3 invitație, respectiv 2 membrii ai echipei tehnice;

Folosește formularul de mai jos pentru a rezerva spațiul Amaze pentru podcastul tău!

8+ hour discount

Pachete podcast

Instant

Sesiune de înregistrare 60 min

199 € / podcast

Include

 • set design prestabilit;
 • înregistrare multi-cam 3 camera show;
 • lumini profesionale studio;
 • microfoane podcast;
 • 1 videograf;

Primești

 • sesiune full video ready to use a înregistrării;
 • sesiune full audio ready to use a înregistrării .mp4 și .wav;
 • 2 fotografii high res ready to use;

Proper Nice

Sesiune de înregistrare 60 min

299 € / podcast

Include

 • Toate elemente din Pachetul Instant;
 • Video la calitate Full HD needitat;
 • Pachet editare grafic basic incluzând intro/ outro personalizat;
 • Editare audio specială incluzând stock music, oferit de client;
 • Servicii graphic design thumbnail.

Primești

 • state of the art thumbnail, format 16:9;
 • sesiune full HD ready to use fully branded;
 • 15-30 sec. video promo;

Enterprises

Plan personalizat

începând de la 499 €

Include:

 • set design real life personalizat;
 • toate elementele Proper Nice;

Primești

 • concept;
 • transcript;
 • până la 3 serii de revizii incluse;
 • pachet editare audio specială incluzând stock music, oferit de noi;

Podcasturi produse de noi

Vrei să înțelegi mai bine ce vei primi la achiziția pachetelor de producție podcast simplificate?

Mai jos ai câteva proiecte Amazing produse în studiourile noastre.

Client: Moderndads.ro

Interviuri Promovare Curs Digital

Client: Fity Fitness

Podcast Punct și de la capăt

Client: Childlife by Secom

Read Case Study

Întrebări frecvente

O oră de înregistrare echivalează cu 60 de minute de închiriere de studio în care includem testele de sunet și imagine și înregistrarea propriu-zisă. Aceasta înseamnă că durata materialului final depinde doar de momentul în care tu și invitații tăi începeți înregistrarea. Un material final tipic are o durată de 45 de minute, după eliminarea testelor. Acesta este motivul pentru care recomandăm tuturor clienților noștri să își pregătească materialul introductiv în avans, înainte de începerea producției efective.

De asemenea, ora înregistrării rămâne aceeași indiferent de numărul de persoane care participă la discuție. De exemplu, dacă aveți 1 gazdă și 2 invitați (3 participanți în total) și înregistrați timp de 1 oră, aceasta va fi considerată doar 1 oră.

Spațiul Amaze este un spațiu modular și versatil, special gândit pentru a putea produce content cu un decor real life estetic, din aproape orice perspectivă. Pentru optimizarea costurile și a procesului de producție, podcast-urile se înregistra doar în studioul special pregătit pentru asta,  în decorul prezentat în imaginile ce servesc ca exemplu.

În cazul în care îți dorești să ții un interviu și/ sau un alt tip de material, sub formatul de emisiune tv, cu înregistrare audio prin lavaliere, și ai deja în minte unul dintre set-up-urile noastre, te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă de preț dedicată.

În cazul în care un oaspete nu se prezintă la rezervare, o vom trata ca pe o anulare pe termen scurt ( vezi politica noastră de anulare a rezervării);

Uneori discuțiile vor fi atât de captivante încât oaspeții Amaze vor dori să stea peste ora de încheiere a rezervării. Chiar dacă ne-ar face mare plăcere să îți extindem rezervarea, în majoritatea cazurilor, decizia noastră referitoare la a-ți da posibilitatea să stai peste program este direct dependentă de gradul de ocupare a sălii în ora imediat următoare.

Dacă totuși programul rezervărilor din acea zi ne va permite, te rugăm să ai în vedere faptul că programul orelor suplimentare va fi calculat după următoarea formulă: 1.5 x tarif orar;

Ready to create something amazing?

Dacă ai o idee de podcast, curs digital sau video de promovare, te așteptăm să ne-o povestești! Suntem o echipă multidisciplinară pregătită să te ajute cu transformarea ideii tale într-un material digital care să te ajute să convertești în mediul digital!

  Log in with your credentials

  Forgot your details?