Cum te putem ajuta?

AMAZE ofera specialistilor din industrii variate, un ecosistem de promovare pus la dispozitie de catre o echipa completa de specialisti in marketing si branding, pentru consolidarea Brand-ului Personal, prin prezentarea expertizei publicului tinta si educarea publicului larg: de la crearea unei identitati vizuale profesioniste si unitare, la crearea de continut audio-video (copywriting, design, productie si editare), la distributia acestuia prin canale de comunicare potrivite contextului: e-mail marketing, social media, concept & event management.

content marketing

AMAZE Media este componenta creativa a proiectului, fiind responsabila cu gestionarea componentei de creatie si strategie, pentru reprezentantii industriior healthcare si wellbeing, atat companii cat si experti, astfel incat, ecosistemul de promovare sa fie unul complet. Pentru a ne asuma rolul de changemakers in comunitatile din care facem parte, este nevoie ca toti actorii acestei scene, sa fie pusi laolata.

Ii aducem impreuna, pentru ca impactul sa fie cu adevarat semnificativ.

concept&

strategy

Un ecosistem de servicii care ne ajuta sa adoptam o abordare fundamental diferita a industriei: construirea unui cadru care sa sustina specialistii, astfel incat acestia sa se poata concentra pe furnizarea de informatii curatoriale. Credem ca prin reunirea furnizorilor in comunitati, care prin practica in comun, sprijinite cu instrumente de marketing, spatii de productie a materialelor video frumos proiectate si o echipa de specialisti in marketing care sa ii ajute la transmiterea expertizei in mediul digital, putem imbunatati experienta, calitatea si accesibilitatea la informatii pentru toata lumea.

Suntem experti in gazduirea de conversatii semnificative. Punem in contact specialisti din arii multidisciplinare cu brand-urile, pentru a crea continut relavant pentru public. Vrei sa aflii mai multe?

social media&

influencer marketing

Rezerva
spatiul

hello@a-maze.ro

Alexandru D. Xenopol 19, et.1
Sector 1, Bucuresti
+40 729 459 462

Social

       

© 2020 AMAZE Toate drepturile rezervate.

Dezvoltare web ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?