Campanie: Context și Motivație

Amaze pornește o campanie ce include și un concurs cu scopul de a sprijini femeile să-și depășească teama de a vorbi în fața publicului sau a camerei. Principalul motiv prin care oamenii învață mai bine prin intermediul video-ului decât al textului se datorează creierului care procesează clipul video de 60.000 de ori mai repede decât un text, a afirmat dr. Liraz Margalit, psiholog social specializat în designul comportamental și comportamentul decizional. Aceste date științifice au condus la creșterea fără precedent a cursurilor digitale, a învățării prin lecții video la nivel internațional.

Cui ne adresăm

Campania Amaze Leadership – Frame your story as one of female empowerment – vizează femei din România care dețin experiență într-un domeniu sau sunt deja experte recunoscute, dar nu reușesc să-și monetizeze valoarea profesională cum ar merita. Cel mai adesea din cauza fricii de a vorbi în fața camerei de filmat sau în public.

Care sunt beneficiile participanților

Ești expertă? Poți fi lider!
Dacă ești trainer, coach, nutriționist, instructor de yoga sau ai altă expertiză, Amaze te ajută să fii lider. Unul care-i inspiră pe oameni, îi face să creadă într-un țel, comunică eficient și contribuie la reușita lor. Nu ai nevoie de certificări pentru a face un curs pe un subiect care te pasionează și în care ai investit ani de zile de studiu. Nu multă lume are deschiderea de a cerceta amănunțit un subiect în nenumărate resurse. Faptul că ești autodidactă, dar în același timp și o voce relevantă, poate fi avantajul tău competitiv. Exploatează-l!

Valoarea ta ca expert = Cunoștințe + (Proces x Experiență). Amaze te învață cum să oferi această valoare. Și cum s-o monetizezi.

Cum și când se desfășoară

Campania se desfășoară între 19 martie și 19 mai și are două etape:
Prima etapă: încurajarea femeilor de a face pasul spre camera de filmat prin ambasadoarele campaniei și parteneri. Ambasadoarele sunt femei antreprenoare din diferite industrii, cu reputație clădită în ani pe expertiză (Key Opinion Leaders) și care au depășit această teamă. Exemplu lor, al poveștii filmate despre cum au făcut saltul, urmărim să  fie o inspirație pentru alte femei (publicul targetat)

Printre Ambasadoarele Campaniei Amazing Leaders, se numără:

A doua etapă: lansarea unui concurs pentru femeile care vor să creeze podcasturi sau cursuri digitale. Un juriu va decide câștigătoarea după criterii anunțate pe site. Premiul va consta într-o sesiune gratuită de producție video a unui episod podcast sau a unui curs microlearning.

Care este regulamentul și cum se face selecția câștigătoarei

Pentru a vă înscrie la Concurs, trebuie să completați formularul de mai jos.

Câstigătorul va fi desemnat cu votul majoritar al membrilor juriului (format din un reprezentant Amaze, un reprezentant al partenerilor campaniei și un ambasador al campaniei), care vor analiza toate formularele participantilor și vor desemna câstigătorul în baza criteriilor: tematica cursului, inovația ideii precum și forma de prezentare a ideii.

Consultati aici regulamentul concursului

Pentru detalii suplimentare legate de campanie, ne puteți scrie la mirela@a-maze.ro sau +40 729 459 462

Loading

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?